ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΙΚΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων και ζαχαροπλαστικής, που απευθύνονται σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων και ζαχαροπλαστικής.
Εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, σε χώρο εύκολα προσβάσιμο από την Θεσσαλονίκη και την εθνική οδό.

Με εφόδια την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας που ξεκινάει με την ενασχόληση σε προηγούμενη εταιρία πάνω στο ίδιο αντικείμενο από το 1977, κατασκευάζουμε μηχανήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της παραγωγής στον κλάδο της επεξεργασίας τροφίμων και ζαχαροπλαστικής.

Όλα τα μηχανήματα κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τις υψηλές προδιαγραφές που απαιτούνται.

Με το τμήμα σχεδιασμού και έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει η εταιρία μας, μπορούμε να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει η παραγωγική μονάδα, και φυσικά στην συνέχεια να προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους με την κατασκευή της οποιαδήποτε ειδικής κατασκευής απαιτείται.

Προσφέρουμε μηχανήματα που θα διασφαλίσουν την απλοποίηση, την αύξηση και την βελτιστοποίηση της παραγωγής, εργαζόμενοι πάντα με στόχο τη δικαίωση των πελατών μας για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Χαρακτηριστικό της εταιρίας μας είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα των κατασκευών και κυρίως η άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί μετά την πώληση.


Με εκτίμηση,

Γιακουμής Δημήτρης